• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Tamirci Yaşar Usta Bakım Servisi

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Yaşar Şençalar

reklam logosu
  • firma fb
  • firma instagram

Tamirci Yaşar Usta birmilyonnokta.com üyesi olup sağladığı katkılardan yararlanmaktadır. Araçları doğru ve güvenilir firmalara emanet etmek tahmin ettiğimizden daha önemlidir. Yollarda sıkıntı yaşamamız için işinin uzmanlarıyla ve kalitesi duyulmuş firmaları tercih etmelisiniz. Çevremizdeki kişilere sorup araştırarak uygun fiyatlı işinin ehli ustalardan oluşan tamirhaneyi seçmemiz gerekir. Prensipleri olan ve ilkeleri doğrultusunda planlı ve temiz çalışan firmaları tercih etmek müşterilerin lehine bir hareket olacaktır.

Kahramanmaraş oto servis ve tamirhane sektöründeki bilinirliği ve kaliteli hizmeti sayesinde bu alanda müşterilerine iyi bir hizmet sunmaktadır. Tır & kamyon tamir ve bakım servisi olarak hizmet vermekteyiz. Tüm marka ve modeldeki tır ve kamyonlarınızı rahatlıkla bize emanet edebilirsiniz. Profesyonel hayatını bu işe adamış tecrübeli ustalarımız ve çalışanlarımızla sizlere sunduğumuz hizmeti daha da geliştirmek için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Arıza, onarım, yedek parça, hasar, bakım için ilk tercihlerinizden biri olduğumuzu düşünüyoruz.

Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Kaliteli hizmeti ve dürüst çalışanları sayesinde firmamız müşterilerimizin güvenini kazanarak çalışmalarını büyütmeyi hedeflemektedir. Hizmetlerimizin tamamı garantilidir. Araçlarınızın sorunlarını kısa sürede çözer sizi bilgilendirir ve ona göre çalışmalarımıza devam ederiz. Müşterilerimizin memnuniyeti başarımızı ve kazancımızı artırmaktadır. Orijinal ürünlerimizle, yedek parçalarımızla tamir hizmetimizi sunmaktayız. Uygun fiyatlarımız ve çeşitli ödeme şekillerimizle ödemenizi tamamlayabilirsiniz. Merak ettiklerinizi sormak ve bilgi almak için, müşterimiz olmanız için işletmemizde siz değerli müşterilerimizi beklemekteyiz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR