• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Tunay Oto Kurtarma ( Buca Oto Kurtarma )

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Murat Tunay

reklam logosu
  • firma fb

Tunay Oto Kurtarma olarak birmilyonnokta.com bünyesinde sizlere hizmet sunmaktayız. Öncelikle işimizi güler yüzle, hızlı ve sorunsuz bir şekilde yaptığımızın altını çizmek isteriz. İşimizi her zaman ciddiye almakta ve güvenli taşıma sağlamaktayız. Olay yerine varış süremiz her durumda minimum sürededir. Araçlarınız, bizim güvencemiz ile son model ve sigortalı araçlarımıza yüklenmektedir.

Bünyemizde çalıştırdığımız ekibimiz istisna gözetmeksizin deneyimli ve profesyoneldir. Ekipmanlarımız gelişen teknolojiyle doğru orantılıdır. Bu sebeple sizlere ulaşmak, sorunlarınızı güvenli ve sorunsuz bir şekilde çözmek bizler için zorluk teşkil etmemektedir. İzmir yol yardım konusunda şirketimiz yıllardan beri müşterilerinin güvenini hiçbir zaman boşa çıkarmamış ve farkını ortaya koymuştur.

Aracınızın nerede arıza yaptığı, sizlerin nerede yolda kaldığı konusunda endişeye kapılmayın. Bizler her zaman sizler için bir telefon kadar uzaktayız. Sizlerden gelen aramalardan sonra profesyonel ekibimiz en kısa sürede hazırlıklarını tamamlar ve destek için yola koyulurlar. Ekiplerimizin sizlere ulaşması da çok kısa süre içerisinde gerçekleşir. Ayrıca günün her saati bize ulaşabileceğinizi de unutmamalısınız. Şirketimiz tüm dinamik kadrosu ile 24 saat hizmetinizde olacaktır.

Oto kurtarma sektöründe her zaman yeniliğe, gelişmeye açık olan bizler sizlere en kaliteli hizmeti sunabilmek adına her zaman yanınızda olacağız. Öncelikli amacımız her zaman sizlerin memnuniyeti olmuş ve olmaya devam edecektir. İşimizi severek ve özenle yapan bizleri tercih eden siz kıymetli müşterilerimize teşekkür ederiz.

izmir buca oto çekici,

buca oto kurtarma,

alo yol yardım,

oto çekici,

acil oto kurtarıcı,

hasarlı araç taşımacılığı,

yol yardım firması,

7/24 oto kurtarma

7/24 oto kurtarıcı firması,

acil yol yardım,

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR