• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Türkan Naz Halı Yıkama ( Sancaktepe Halı Yıkama )

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

İsmail Çolak

  • firma fb
  • firma instagram

Evimizin en önemli eşyalarından biri olan ve dekoratif olarak da oldukça önemli bir yere sahip olan halılar, evimizde belki de en çok kirlenmeye maruz kalan ürünlerden biridir. Hem yere en yakın olan eşya olması, hem yüzey alanının diğer bütün mobilyalara ve eşyalara nazaran daha geniş olması hem de yapısı itibariyle yumuşak ve kiri emmeye müsait bir yapıda olması nedeniyle içerisinde çok sayıda zararlı bakteriyi ve kiri bulundurabilmektedir.

Evinizde veya iş yerinizde sağlıklı bir yaşam sürmek istiyorsanız halılarınızın belirli zaman aralıkları ile yıkanması çok önemlidir. Her ne kadar kuvvetli süpürgeler ile düzenli olarak süpürseniz bile, halılarınızın aralıklarında mutlaka gözle görülmeyecek kadar küçük mikropların bulunduğunu ve bu zararlı bakterilerin size uzun vadede önemli zararlar verebileceği aşikardır.

İstanbul Sancaktepe halı yıkama alanında hizmet veren firmamız, siz değerli müşterilerimizin bu ihtiyacını en güzel şekilde karşılıyor. Bir telefon kadar yakın olan firmamız, bize ulaştığınız andan itibaren size eşsiz hizmeti kapınıza kadar getiriyor. Evinizden veya iş yerinizden aldığımız halılarınızı özenle yıkıyor, özel kurutma odalarımızda kurutuyor, taşınma esnasında bir yere çarparak kirlenmesin diye özel olarak paketliyor ve evinize kadar teslim ediyor. Yıkanmış ve kurulanmış hali ile evinize gelen halılarınız, metrekare fiyatı düşündüğünüzden çok daha uygun fiyatlara sizlerle buluşuyor.

Siz değerli müşterilerimizin yüzündeki tebessümün en güzel reklam olduğunu biliyor ve firmamızın personelleri de bunu ilke edinerek çalışmalarını sürdürüyor.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR