• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Volkan Oto Kurtarma

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Volkan Karadeniz

reklam logosu
  • firma instagram

Aydın ilimizin Didim ilçesinde bulunan Volkan Oto Kurtarma firmamız birmilyonnokta.com üyesidir. Sektörümüzde yılların verdiği deneyim ve uzmanlıkla ve araçlarımızın kalitesiyle sizlere hizmet etmekteyiz.

Çalışanlarımız sizlere kaliteli, güvenli ve en iyi hizmeti verebilmek için 7/24 iş başındadır. Firmamız çalışanlarımızı günün koşullarına göre eğitmektedir.

Amacımız, sürekli müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Gelişen teknolojiyi takip ederek sizlere daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için devamlı olarak araç parkurumuzu yeniler ve geliştiririz. Gelişen teknolojimiz ve hizmetimiz ile siz müşterilerimizin bir numaralı tercihi olma yolunda ilerliyoruz.

Didim ilçesinin neresinde olursa olsun tek bir telefonla hizmetinizdeyiz. Araç çeşitliliğimiz mevcuttur. Tek bir model araç kurtarmak veya taşımak yerine minibüs, traktör, tekne, kamyon, jet ski gibi birçok araç taşıyabilecek ekipmanlarımız mevcuttur. Birçok şekilde müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Yol yardımı, kazalı araç kurtarma, ikinci el oto alım satım, araç çekme-taşıma. Ayrıca hizmetlerimizi müşterilerimizin memnuniyetleri ve daha fazla mağdur olmamaları için uygun fiyatlı sunmaktayız.

Müşteri memnuniyeti her zaman bizim için ön plandadır. Kurulduğumuz günden bu yana müşteri portföyümüz genişlemiş ve hızla artış göstermiştir. Didim oto kurtarma denince akla gelen ilk yer biziz. Firmamız bölgesel olarak en iyi faaliyet gösteren bir firmadır. Yardıma ihtiyacınız olduğunda veya ikinci el araba almak istediğinizde sizlere yardımcı olmaktan gurur ve mutluluk duyarız. Firmamız siz değerli müşterilerimizin her zaman hizmetindedir.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR