• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98

Özçetin Yamanlar Su

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Feryat Çetin

  • firma fb
  • firma instagram

Su, insan hayatı için oksijenden sonra gelen önemli bir yaşam kaynağıdır. Çünkü yetişkin bir insan vücudunun % 60’ı sudur. Hatta bu oran çocuklarda % 70’ e kadar çıkmaktadır. Bu su miktarının korunması da vücudumuzun canlılığını devam ettirebilmesi için son derece önem teşkil etmektedir.

Sağlık alanında da göz ardı edilmeyecek derecede büyük faydaları bulunan suyu günde 2 ile 2,5 litre civarlarında tüketmek gerektiği de uzmanlar tarafından sürekli dile getirilmektedir. Ayrıca güzellik üzerinde de etkileri olan kırışıklığı geciktirmesi, gözenekleri açması, hassas ciltlere adeta kalkan görevinde bulunması ve ödem atması gibi özellikleri ile kadınlarımızın vazgeçilmezleri arasındadır.

Bu kadar faydaları olan suyu ise seçerken özen göstermeli, markasına ve kalitesine dikkat etmeden her suyu içmememiz gerektiğini unutmamalıyız. Çünkü her su, iyi su değildir. Biz İzmir alışveriş sektörleri içerisinde yer alan Yamanlar Su Dünyam şirketimiz ile sizlere güvenli ve kaliteli suyu temin edebilmek için tüm titizliğimizle hizmet vermekteyiz. İzmir’in Buca ilçesinde bulunan şirketimizde, doğal kaynak suyu olan ve Yamanlar’ın zirvesinden gelen suyumuzu ayrıca büyük – küçük tüp satışlarımızı sizlere sunmaktayız. Sizler de kaliteyi ucuza almak ve içtiğiniz suyu güvenle tüketebilmek istiyorsanız bir telefon kadar uzağınızda olan Yamanlar Su Dünyam’ı arayıp siparişinizi verebilirsiniz. Ev ve iş yerlerinizde güvenle tercih edebileceğiniz suyumuz ile sağlığınızın doğru ellerde olduğundan emin olabilirsiniz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR