• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Yaşa Besicilik ( Selçuklu Adaklık Alınacak Yerler )

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

İsmail Yaşa

reklam logosu
  • firma fb

Konya hayvancılık alanında uzun seneler boyunca çalışarak edinmiş olduğu tecrübe ve deneyimler ile sunmuş olduğu kaliteli hizmetlerle adından sık sık söz ettirmeyi başaran firmamız Yaşa Besicilik birmilyonnokta.com sitesinin başarılı üyeleri arasında yer almaktadır.

Her türlü adaklık, kurbanlık ve şükür kurbanı satışını yaparak müşterilerimizi her zaman çok memnun ediyoruz. Hayvanlarımıza en güzel şekilde bakarak tamamen sağlıklı bir şekilde satıyoruz. Her türlü kuralara uyarak yasal bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Hayvanlarımızın sağlık kontrollerini alanında uzman olan bir veterinere yaptırmayı asla ihmal etmiyoruz. Düzenli bir şekilde sağlık kontrolünden geçirerek herhangi bir sorunları olup olmadığını en kısa süre içerisinde tespit ediyoruz. Sağlık sorunu varsa en kısa süre içerisinde bu problemi çözerek tamamen sağlıklı bir hale gelmelerini sağlıyoruz.

Hayvanlarımızı her zaman çok sağlıklı bir şekilde besliyoruz. Birinci sınıf kaliteye sahip olan yemleri tercih ediyoruz. Temizliklerine çok dikkat ederek her türlü kurala uyuyoruz. Müşterilerimizin isteklerine uygun hayvanları kolay bir şekilde ve en kısa süre içerisinde bulmasına yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Hayvancılık alanında sunmuş olduğumuz hizmetler ile ilgili daha fazla bilgi almak ve avantajlı tekliflerimizden en iyi şekilde faydalanmak için bize her zaman ulaşım sağlayabilirsiniz. Bize e-posta adresimizden mail atabilir, telefon numaramızdan istediğiniz zaman arayabilir ya da WhatsApp hattımıza mesaj atabilirsiniz. Tarafınıza hızlıca dönüş yaparak elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz.

konya selçuklu adaklık satışı,konya selçuklu adaklık satış firması,konya selçuklu adaklık alınacak yerler,konya selçuklu adaklık nereden alınır,konya selçuklu adaklık fiyatları,konya selçuklu küçükbaş adaklık,konya selçuklu küçükbaş adaklık satışı,konya selçuklu küçükbaş adaklık fiyatları,konya selçuklu küçükbaş besi çiftliği,konya selçuklu küçükbaş kurbanlık çiftliği,konya selçuklu küçükbaş hayvan yetiştiriciliği,konya selçuklu adaklık kurbanlık satışı,konya selçuklu kurbanlık alınacak yerler,konya selçuklu küçükbaş kurbanlık satışı,konya selçuklu küçükbaş hayvan alım satımı,konya selçuklu adaklık koyun,konya selçuklu adaklık koyun fiyatları,konya selçuklu adaklık koyun satışı,konya selçuklu kurbanlık koyun satışı,konya selçuklu kurbanlık nereden alınır,konya selçuklu adaklık kuzu,konya selçuklu adaklık kuzu fiyatları,konya selçuklu adaklık kuzu satışı,selçuklu adaklık satışı,selçuklu adaklık satış firması,selçuklu adaklık alınacak yerler,selçuklu adaklık nereden alınır,selçuklu adaklık fiyatları,selçuklu küçükbaş adaklık,selçuklu küçükbaş adaklık satışı,selçuklu küçükbaş adaklık fiyatları,selçuklu küçükbaş besi çiftliği,selçuklu küçükbaş kurbanlık çiftliği,selçuklu küçükbaş hayvan yetiştiriciliği,selçuklu adaklık kurbanlık satışı,selçuklu kurbanlık alınacak yerler,selçuklu küçükbaş kurbanlık satışı,selçuklu küçükbaş hayvan alım satımı,selçuklu adaklık koyun,selçuklu adaklık koyun fiyatları,selçuklu adaklık koyun satışı,selçuklu kurbanlık koyun satışı,selçuklu kurbanlık nereden alınır,selçuklu adaklık kuzu,selçuklu adaklık kuzu fiyatları,selçuklu adaklık kuzu satışı,

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR