• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Yörem Şarküteri

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Emrah Özel

reklam logosu
  • firma fb
  • firma instagram

Yöresel ve organik ürünlerin satışını yapan Yörem Şarküteri birmilyonnokta.com sitesinin üyesidir. İşletmemiz peynir çeşitleriyle âdeta görsel bir şölen sunar. Göze hitap ettiği gibi damağa da farklı tatlar tattırır. Ülkemizde 190’dan fazla olan peynir çeşidi içinde Yörem’in tadı bir başkadır. Çeşitlerimizden bazılarını sıralayalım:

Tam yağlı tulum peyniri İnek peynir çeşitleri Lavaş peyniri Örgü peynir Misken peynir Koyun peynir çeşitleri İp peynir Salamura peynir Taze köy peyniri.

Kahvaltının olmazsa olmazı olarak gördüğümüz peynirde bulunan A, B1, B2, B6, B12 bağışıklık sistemimizi müthiş güçlendirir. Özellikle ihtiva ettiği kalsiyum, kemikler için ve diş sağlığımız için elzemdir.

Elazığ alışveriş kategorisinde yer alan işletmemiz, besin değeri yüksek olan organik gıda satışıyla da dikkatleri üzerine çeker. Organik besinler zararlı tarım ilaçlarını barındırmazlar. Vitamin değerleri daha iyi muhafaza edilir. Daha tazedir. Daha yöreseldir. Daha güvenilirdir. Katkı maddesi içermez. Böylesi sağlıklı ürünleri reyonlarımızdan satın alabilirsiniz. Kıymeti değerli, ücreti bütçe dostudur. Organik ürünlerimizden bazılarını sıralayalım:

Ev yapımı domates salçası Yayık tereyağı Üzüm ve dut pekmezi Köy cevizi Tuzsuz tereyağı Cevizli sucuk Dana kıymalı mantı.

İşletmemiz müşterisinin isteklerini ön planda tutarak her türlü hijyene dikkat eder. Güvenilir olması da bizi tercih etmeniz için başka önemli bir nedendir. Kişiye özel sipariş alınır, özenle paketlenir ve ödemeye gönderilir. Güler yüzlü ve özenli çalışanlarımız size yardımcı olmaktan mutluluk duyar.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR