• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Zule Oto Kurtarma & Yol Yardım

firma adresi

Adres :

- Tekirdağ » Çorlu
firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Emre Zule
firma websitesi

Web Sitesi :

firma email

E-Posta Adresi :

[email protected]
firma wp

Whatsapp 1:

0 (532) 771 01 68

reklam logosu
  • firma fb
  • firma instagram

Aracınızla yolda kaldığınızda, güvenebileceğiniz bir yol yardım hizmeti sağlayan firmamız, Zule Oto Kurtarma & Yol Yardım birmilyonnokta.com ailesinin bir parçasıdır. Kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunma ilkesine sahip ekibimizle sizlere 7/24 yardımcı olmaya çalışmaktayız.

Artan araç sayısı ile çoğalan trafik, gün içerisinde birçok aracın aniden sorun yaşamasına sebep olabilmektedir. Diğer yandan, otomobillerde kullanılan gelişkin teknoloji, araçlarınızda çok küçük bir arıza olsa bile, arızanın ilerlemesini durdurmak için tüm çalışmayı durdurmaktadır. Bu teknoloji aracınızda büyük sorunlar oluşmasını engellerken, maalesef sizlerin de yolda kalmasına sebep olmaktadır. Gün geçtikçe daha çok araçta bu teknolojinin kullanılması çekici firmalara olan ihtiyacı arttırmaktadır. Bu durumun farkında olan firmamız, verdiği hizmetin kalitesi ile bulunduğu bölgede diğer firmalardan ayrılmaktadır.

Tekirdağ Çorlu yol yardım sektöründe faaliyet gösteren firmamız, kurulduğu ilk günden beri verdiği sayısız hizmette müşterilerinin güvenini kazanmış, zor zamanlarında yanlarında ve yardımcı olmuştur. Verdiği tüm hizmetlerin sonucunda sadece olumlu geri dönüşler almış olan firmamız, güvenli ve güvenilir bir seyahatin herkesin hakkı olduğu düşüncesi ile hareket etmektedir.

Acil oto çekici, 7/24 yol yardım, hasarlı araç kurtarma, sıfır araç transferi, oto tamir ve bakım, lastik yol kurtarma ve motosiklet yol yardım gibi hizmetlerimiz, uygun fiyatlarla kullanımınıza sunulmaktadır. Maddi kaygılarımız bir yana, önceliğimiz size yardım etmek olduğundan, her daim aracınızla ilgili her konuda güvenebileceğiniz bir firma olmaya çalışmaktayız.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR