• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Zümrüt Melek Müştekin Eğitim & Danışmanlık

firma adresi

Adres :

Cevizci Mahallesi Sanayiciler Caddesi No : 1/1 Daire : 5 Babadan Apartmanı İstanbul » Maltepe
firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Zümrüt Melek Müştekin
firma email

E-Posta Adresi :

[email protected]
firma wp

Whatsapp 1:

0 (530) 638 60 89
firma wp

Whatsapp 2:

0 (541) 740 68 35

reklam logosu
  • firma instagram

Zümrüt Melek Müştekin Özel Ders Eğitmeni ve Eğitim Koçu isimli firmamız, birmilyonnokta.com üyesi olmuştur. Kurulduğu günden bu yana firmamız, eğitim sektörüne büyük katkılarda bulunmuş ve birçok öğrencinin geleceğe hazırlanmasında rol almıştır. Her an her şeyden etkilenmekte olan öğrencilerimizin hem psikolojik sorunlarına ortak oluyor hem de eğitimlerinde özel bir destek ile yanlarında oluyoruz. Zamanla kaygıları oluşan, korkan, tedirgin bir şekilde ders alan fakat uygulayamayan birçok öğrencimizden olumlu sonuç aldığımızı hatırlatır bu yönlü tek kaygınız olmaması gerektiğini bir kez daha belirtiriz.

İstanbul eğitim, özel Türkçe eğitmenliği, sınav terapisi, sınav kaygısı üzerine gitme ve çözme, dikkat eksikliği terapisi, matematik özel ders ve hızlı okuma terapisi de dâhil birçok hizmeti bir arada sizlere sunuyor. Hem kaliteli hem de oldukça hesaplı olan firmamız, gençlerimizin geleceği için son derece büyük bir çaba sarf ediyor ve emek veriyor. Birçok sorundan kaynaklı sınavları geçemeyen hatta sınavlara girmeyen gençlerimizde özgüven oluşturmak ve kaygılarına son vermek bizim işimizdir.

Kurulduğu günden bu yana sayısız hizmete imzasını atmış olan firmamıza hemen arayarak ulaşabilir ve dilediğiniz sorabilirsiniz. Detaylı bilgi aldıktan sonra ne yönlü bir hizmet almak istediğinize tek başınıza karar verebileceğiniz gibi karşılıklı olarak da karar verebilirsiniz. Firmamız yedi yirmi dört geleceğe hazırlanan bireylere hizmet vermektedir. Geleceğe hep beraber sağlam ve güçlü adımlar ile koşma zamanı.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR