• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98

1000 Sokak Tatlıcısı Şener Usta

Sokakta bulunan tatlıcılar, insanların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Çünkü çoğu insan gün içindeki vaktini değerlendirmek için hızlı hareket ediyor. Bir yerlerde oturmak yerine tatlısını alıp yoluna devam etmek insanlar için daha cazip geliyor. Bazı insanlar da hareketliliğe ara vermek ve tatlısını yerken dinlenmek istiyor. Şener Usta ailesi olarak tüm bunların farkındayız. Ekibimizle birlikte insanlara lezzetli tatlılar sunmak, insanların dinlenmesi için alan oluşturmak adına özenle çalışıyoruz. Adana pasta ve pastane sektöründe vermiş olduğumuz hizmet doğrultusunda hazırladığımız lezzetleri sizlere servis ediyoruz.

Yüreğir üzerinde bulunan pastanemizi isterseniz ailenizle veya arkadaşlarınızla tercih edebilirsiniz. Ekibimiz, sizleri en güzel şekilde ağırlayacaktır. Eğer isterseniz pastanemize gelerek istediğiniz tatlıyı paket yaptırabilir, adresinize sipariş verebilirsiniz. Tatlılarımızı hazırlarken tüm bilgi ve birikimimizi kullanıyor ve sağlığa uygun tatlılar hazırlıyoruz. Kullandığımız tüm malzemeler kaliteli, güvenilir ve sağlıklı olduğu için bu tatlıları yerken asla rahatsız olmuyorsunuz. Halka tatlı, lokma tatlısı ve taş kadayıf gibi birçok tatlı taze olarak hazırlanıyor ve sizlere servis ediliyor.

Uygun fiyat aralığında sizlere sunduğumuz bu tatlıların lezzetini beğeneceğinize emin olabilirsiniz. Biz, tatlılarımızı hazırlarken ve servis ederken her zaman titizlikle hareket ediyoruz. İşimize gerekli özeni gösteriyor, müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Güler yüzlü, samimi, saygılı ve dürüst kişiliğe sahip ekibimizle hizmetinizde olmaya devam edeceğiz. Lezzetli tatlılar için adresiniz Şener Usta ailesi olmalı.