• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

0905-788 Nolu Efeler Lihkab Bürosu (lisanslı Harita Bürosu)

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Mustafa Üretmen

0905-788 Nolu Efeler Lihkab Bürosu (Lisanslı Harita Bürosu) olarak birmilyonnokta.com üyesiyiz. Aydın Merkez’de hizmet vermekteyiz. Lihkab, 2005 yılında yasa olarak yürürlüğe girmiş bir hizmettir. Lihkab hizmetine kadastroda sıklıkla ihtiyaç duyduğunuz bir hizmettir. Tapu ve Kadastro hizmetlerinde tescile tabi olan ve tescile tabi olmayan işlemlerini gerçekleştirmekteyiz.

Lihkab, Lisanslı Harita Mühendislerinin kamu adına özel iş yaptığı bürolardır. Bu hizmeti verebilmek için büroların Lihkab belgesine sahip olması gerekir. Bu belgeyi alabilmek için de harita mühendislerinin belirli şartları taşıması gerekir. Şartları taşımasının yanı sıra sınava tabi tutularak bu belgeyi almaya hak kazanılır. Bu hizmet sayesinde tapu ve kadastronun iş yükünü azaltmıştır.

Genellikle arazileri, arsaları bulmak için veya bu arazilerin, arsaların ölçümleri sebebiyle ihtiyaç duyulan bir hizmettir. Yılların birikimiyle profesyonel olarak tüm kamu ve kuruluşlarda işlemlerimizi gerçekleştirmekteyiz. Aydın hizmet sektöründe hizmet verdiğimiz Lihkab büromuzla değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını son teknoloji araçlarımızla hızlı bir şekilde gerçekleştirmekteyiz. Hızımız ve kalitemizle müşterilerimizin memnuniyetini kazandığımız bu sektörde her zaman beklentilerinizi karşılayabilecek güçte kalmak için kendimizi yenilemekteyiz.

Arazi Cinsini Değiştirme Hizmeti / Arsa Ölçüm Hizmeti Aplikasyon Krokisi Hazırlama Hizmeti Parsel veya Yer Sorgulama Hizmeti / Parsel Ölçüm Hizmeti İmar Planı Hizmeti Röperli Kroki Hizmeti Halihazır Harita Hizmeti Tapu Kadastro Danışmanlığı Hizmeti İfraz ve Tevhid Hizmeti Plankote Hizmeti Zemin Tespit Tutanağı Hizmeti
firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR