• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98

1071 Doka Cafe

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Recep Oğuzhan Altınok

  • firma fb
  • firma instagram

Hiç bu kadar lezzeti, şık sunumları, kusursuz servisi ve uygun fiyatları bir arada gördünüz mü? Nevşehir fast food sektöründe tüm bu harikaları sizler için özenle ve dikkatle hazırlayarak hizmetinize sunuyoruz. İşimize olan hevesimiz, ilgimiz, sevgimiz ve saygımız sayesinde müşterilerimize eksiksiz hizmet veriyoruz. Birbirinden lezzetli ürünlerimizi, şık sunumlarla hazırlayarak, serviste kusur etmeden uygun fiyatlarla sizlere sunuyoruz. Bugüne kadar yoğun ilgi gören firmamız, kötü yorumlarla hiç karşılaşmamıştır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çalışmalarımızı da müşterilerimizin isteklerine ve ihtiyaçlarına uygun olarak yapıyoruz.

1071 Doka Cafe sade, şık, dikkat çekici, göz yormayan ve samimi dekorasyonuyla sizlere ev sahipliği yapmaktadır. Geniş, ferah, sakin, arkadaş ortamınızla ve ailenizle tercih edebileceğiniz kafemiz her zaman hizmetinizdedir. Burada kahvaltınızı ağız tadıyla yapabilirsiniz. Çayınızı ve kahvenizi yudumlarken sevdiklerinizle sohbet edebilir, anın tadını çıkarabilirsiniz. Öğle ve akşam yemeğinizde hamburger menümüzü, pizza menümüzü, tost menümüzü, mercimek çorbamızı, börek ve gözleme menümüzü tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda yaş pastalarımızı, kuru pastalarımızı, poğaçalarımızı de unutmamak gerek. Tüm bu lezzetlerimizi kendimiz hazırlıyoruz ve sizlere özenle servis ediyoruz.

Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda ücretsiz paket servisimizle adresinize siparişinizi soğutmadan teslim ediyoruz. İşimizi önemsiyoruz. Burada sizler için bir şeyler yapmak, emek vermek ve çalışmak bizi mutlu ediyor. Daha da önemlisi, bu emeklerimizin karşılığında müşterilerimizin güvenini, samimiyetini ve sevgisini kazanmış oluyoruz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR