• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98

1453 Çanta

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Mehmet Çalışkan-fatih Çalışkan

reklam logosu

Ürün ve hizmet kalitesini sürekli geliştiren, ürün çeşitlerini her geçen gün artırarak yoluna devam eden firmamız, müşteri istek ve taleplerini göz önünde bulundurarak, en üst seviyede kaliteli ürünlere uygun fiyat politikamızla erişmeniz için size hizmet vermektedir. Çanta ve valizler ancak kaliteli üretim sonucu ortaya çıktığında kullanımı rahat ve pratik olabilir.

Seyahatlerinizin vazgeçilmez parçası, olan valiz ve çantalar kalite programımız ile üretilmekte ve müşteri memnuniyeti ve kullanım rahatlığı garanti edilerek size ulaştırılmaktadır. Güçlü ve sağlıklı bir iletişim kurmaya özen gösterdiğimiz siz değerli müşterilerimizle sektörde güvenilir bir iş yapmanın adresi olmaya devam ediyoruz.

Vizyonumuz kaliteyi uygun fiyata sunmak, kullanılan her çantada rahatlığa kavuşmanızı sağlamaktır. Müşteri memnuniyeti birincil hedefimiz olup, misyonumuz bu memnuniyeti uzun yıllar boyu devam ettirmektir.

İstanbul alışveriş sektöründe hizmet veren bizler, sizlerle çıktığımız bu yolda ihtiyacınız olanı sizlere kolayca ulaştırmak, geniş ürün yelpazemiz, isteklerinize ve kullanımız uygun şık ve farklı ürünlerle karşınızdayız. Bu kalitenin devamı ancak sizlerin güveni ile mümkün olduğunun bilinciyle, sizlerin güvenini temel prensip ediniyoruz. Çıktığımız bu uzun yolda uygun fiyat politikamız da sizlere sunulacak hizmetin en önemli parçasıdır.

Kaliteli, ucuz, şık ve güzel, farklı ve kullanımı rahat çantalar ve valizler için güvenli adres 1453 Çanta’dır. Daha mutlu günler için daha mutlu, huzurlu, rahat ve eğlenceli ve seyahatlere birlikte çıkalım.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR