• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98

1453 Sultan Sofrası

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Turgay Boşnak

reklam logosu
  • firma instagram

Samsun restaurant sektörünün enleri arasında yer edinmiş 1453 Sultan Sofrası olarak, siz değerli müşterilerimizin keyifli ve lezzetli öğünler geçirmesi için faaliyet göstermekteyiz. Sultanlara layık zengin ve lezzetli menümüz ile ağırladığımız misafirlerimizin memnuniyetini çok önemsiyoruz. Bunun için sahip olduğumuz tecrübemiz ve işinin ehli personellerimiz ile lüks restoranlarda bulabileceğiniz bir hizmet sağlamanın gururunu yaşıyoruz.

Maharetli ustalarımız tarafından özenle hazırlanan, et ve tavuk döner, kebap çeşitlerimiz, et ve tavuk yemekleri, kuru fasulye, pilav, çorba çeşitleri ve ızgara çeşitlerimiz ile birbirinden lezzetli yemeklerimizden oluşan zengin bir menümüz bulunmaktadır. Geniş ve ferah salonumuza gelerek bu leziz tatları yerinde tadabileceğiniz gibi, telefonla sipariş vererek hızlı paket servisimizle evinize, işyerinize de sipariş verebilirsiniz.

Yemeklerimizde kullandığımız et, sebze ve diğer tüm malzemeler kaliteli markaların ürünleri olup, sağlıklı ve taze ürünler kullanmaya çok dikkat etmekteyiz. Dondurulmuş gıdalar kesinlikle kullanılmamakta olup, yemeklerimizin hazırlanıp servis edilmesine kadar geçen sürede hijyen şartlarına azami özen gösterilmektedir.

Güler yüzlü bir hizmet anlayışını benimseyen restoranımızda müşterilerimizin memnuniyetleri birinci önceliğimizdir. Sektörde edindiğimiz tecrübeler ve müşterilerimizden aldığımız geri bildirimler ile kendimizi sürekli geliştirmekte ve hizmet kalitemizi aynı seviyede tutmaya özen göstermekteyiz. Tüm bu hizmetleri sunarken müşterilerimizin lezzetlerimize uygun fiyatlarla ulaşabilmesi için fiyat politikamızda da uygun fiyat seçeneklerini gözetmekteyiz. Tüm Samsunluları 1453 Sultan Sofrasında ağırlamaktan mutluluk duyarız. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR