• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

1461 Palmiye Otel

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Mustafa Çıkar&burhan Fazlıoglu

reklam logosu

Manisa şehrimizin Turgutlu semtinde bulunan turizm işletmemizde konaklayarak muhteşem bir tatil geçirebilirsiniz. Güler yüzlü, ilgili, alanında en başarılı personellerimiz ile en uygun fiyatlarla sizlere hizmet vermekteyiz. Odalarımızın ve otelimizin temizliği günlük olarak en kaliteli malzemelerle yapılmaktadır. Odalarımızda bulunan havlu, yatak örtüleri her gün sizlerin konforunu sağlayabilmek adına değiştirilmektedir. Oda temizliğiniz her gün en güvenilir, en titiz personellerimiz tarafından temizlenir ve eksik olabilecek kişisel kullanım malzemeleri kontrol edilir.

Otelimizin muhteşem bahçesinde gönül rahatlığı ile çay ve kahvenizi içebilir, mutlu ve huzurlu bir şekilde kahvaltınızı, akşam yemeklerinizi yiyebilirsiniz. Odalarımız da bulunan televizyon ve odalarımıza sağladığımız wi-fi sayesinde dilediğiniz kadar oda içerisinde sıkılmadan vakit geçirebilirsiniz.

Palmiye Otel olarak sizlerin rahatlığı ve konforu için elimizden gelen bütün hizmetlerin en iyisini sizlere sunmaktayız. Odalarımızda bulunan yangın alarm sistemimiz ile güvenliğinizi sağlıyor, şifreli kasalarımız sayesinde özel eşyalarınızı güvenli bir şekilde koruyabilmenize yardımcı oluyoruz.

Sunduğumuz her şey en iyi kalite malzemelerdir. Ayrıca danışma bölümümüzde çay ve kahvenizi içerken kitap veya gazete okuyabileceğiniz mobilyalarımız mevcuttur. Odalarımız da tek ve çift kişilik rahat ve konforlu yataklarımız mevcuttur. Harika, rahat, konforlu ve tertemiz bir tatil geçirmek için geç kalmayın. Sizler de bir an önce otelimiz ile iletişime geçip sizlere sunduğumuz en uygun fiyatlı odalarımızda huzurlu, konforlu ve kaliteli bir tatil yaşayabilirsiniz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR