• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

1966 Genç Restaurant

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Yüksel Genç

reklam logosu
  • firma instagram

İstanbul restaurant sektöründe hizmet verdiğimiz restoranımızda siz değerli müşterilerimizi özenle ağırlamaya devam ediyoruz. Yıllardır hizmetinizde olan restoranımızda her zaman müşteri odaklı hareket ediyoruz. Hazırladığımız yemekleri müşterilerimiz için dikkatle ve titizlikle hazırlıyor, servis ediyoruz. Sektörde hizmet verdiğimiz süre boyunca değerli müşterilerimiz tarafından tanınır hale geldik. Bu tanınmışlık sayesinde belirli bir müşteri kitlesine sahip olduk. Bununla birlikte her geçen gün restoranımızı tercih eden yeni müşterilerimiz de ailemize dahil olmaya devam ediyor.

Restoranımız sabah 05:00 saatlerinde açılıyor, akşam ise 17:00 saatlerinde kapanıyor. Restoranımız sadece hafta içi hizmet veriyor. Cumartesi ve pazar günleri restoranımız açık olmuyor. Restoranımızda hazırladığımız yemekler ise günlük değişiyor. Her güne özel menü hazırlıyoruz. Eğer isterseniz menü olarak ya da ayrı ayrı yemeğinizi sipariş edebilirsiniz. Her gün çorbamız, zeytinyağlı yemeğimiz, etli ve sebzeli yemeğimiz, pilavımız, salatamız ve tatlımız hazır halde sizlere sunuluyor. Restoranımızda o güne özel yemekler nelerse restoran dışında yazarak yayınlıyoruz. Restoranımızdaki lezzetleri uygun fiyatlarla tercih edebilirsiniz.

Geniş ve ferah ortama sahip restoranımızı dilerseniz ailenizle veya arkadaşlarınızla tercih edebilirsiniz. Restoranımızda hazırlanan tüm lezzetlerde taze, kaliteli ve güvenilir malzemeler kullanılmaktadır. Biz, sizlerin memnuniyetini ön planda tutuyor ve bu doğrultuda hareket ediyoruz. Ekibimizle birlikte uyumlu ve disiplinli bir şekilde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Restoranımızı gönül rahatlığıyla tercih edebilir, hazırladığımız bu lezzetleri güvenle tadabilirsiniz. 1966 Genç Restaurant ailesi olarak hizmetinizde olmaya devam edeceğiz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR