• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98

1991 Tarihi Ortaköy Kumpircisi Avcılar

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Alper Yılmaz

En lezzetli kumpirler firmamızın farkı ile sizlere ulaştırılmaktadır. Fast food salonu olarak hizmetlerine devam eden firmamız en lezzetli ürünleri siz değerli müşterileri için hazırlamaktadır. Bizler uzun yıllar verdiğimiz mücadele ile sektörde adımızı duyurmayı başarabilen bir firma olmayı arzulamaktayız. Her geçen gün artan hizmet kapasitemizle de müşterilerimize daha kolay ve daha hızlı bir şekilde ulaşmayı amaçlamaktayız. Müşterilerimizin keyif alarak geldikleri bir mekan olabilmek için bizler kendimizi geliştirmeyi ihmal etmeden müşterilerimize ulaşmayı hedefliyoruz. Güler yüzlü personelimizle birlikte bu hizmette büyük başarılara imza atmış olan firmamız her geçen gün daha da büyümekte ve elde ettiği başarıları inovasyon çağına göre yeterli bulmamaktadır.

İstanbul fast food olarak sektördeki yerimizi kuvvetlendirmek için hazırladığımız ürünlerin son kalite ve lezzette olmasına özellikle dikkat etmekteyiz. Firmamıza uğradığınız zaman kendinizi daha mutlu hissedebilmenizi sağlayacak ayrıntılara özen göstermekteyiz. Sevgi, saygı, güven ve hoşgörü ile hizmetlerini müşterilerine kolayca ve hızlı bir şekilde ulaştıran firmamızla sizler de aradığınız hizmeti bulmanın mutluluğunu yaşayabileceksiniz.

Her bütçeye uygun, her bütçeden müşterimizin rahatlıkla uğrayabileceği ve kendini çok daha huzurlu hissedebileceği mekanımız sizler için çalışmalarını sürdürmektedir ve mükemmel bir hizmet için elinden geleni yapmaya devam etmektedir. Firmamızda kendinizi daha mutlu ve daha huzurlu hissedebileceğinize inanıyoruz. Sizler de firmamızı arayabilirsiniz ve arzu ettiğiniz siparişleri kapınıza isteyebilir veya firmamız hakkında bilgi alabilirsiniz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR