• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98

5325 Erzurum Cağ Kebap

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Muhammet Karaca - Hakan Bedir

reklam logosu
  • firma fb
  • firma instagram

Rize cağ kebap da ün yapmış işletmemiz sizlere daha iyi hizmet vermek için çalışmalarını hızla sürdürmekteyiz. Erzurum’un menşur çağ kebabını ve kadayıf dolmasını aynı lezzette güzel Rize’mizde sizlere sunmaktayız. Ev sıcaklığı vermek adına sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebileceğiniz iç mimarıyla siz değerli müşterilerimizi ağırlamaktayız. Önemli olan bir konuda yiyecek içecek hizmetlerinde belli standartları yakalamaktır. Bu standartları yakalamanın vermiş olduğu rahatlıkla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Sizlerin ve misafirlerinizin elit mekân beklentisinin karşılandığı işletmemizde gelen tüm müşterilerimize maksimum özen göstermekte, önemsendiklerini hissettirmekteyiz. Çalışanlarımıza bu yönde iletişim ve gelişim eğitimleri sağlanmakta periyodik olarak tekrar edilmektedir. Aynı şekilde mutlaka hijyen kurallarına uyulmakta sıklıkla kullanılan araç gereçlerin büyük bir titizlikle denetimi yapılmaktadır. Müşterilerimizin teşekkürleri motivasyonumuzu yükselttiği gibi şikayetleri de çalışma azmimizi arttırmakta ve mutlaka gerekli aksiyonlar aniden alınmaktadır.

Müşterilerimize nefis lezzetler sunmanın yanında memnuniyetleri arttırmak adına müşterilerimizle birebir sürekli diyalog halinde bulunmaktayız. Bunun yanı sıra gerek çağ kebap gerek kadayıf dolması ve yiyeceklerde kullanılan malzemenin taze ve temiz olmasına maksimum özen gösterilmektedir. Bulunmuş olduğumuz sektör gereği önceliklerimizden biride çalışan memnuniyetidir. Çalışanlarımızın memnuniyeti, müşteri memnuniyetine büyük oranda katkı sağladığı göz ardı edilemeyen önemli bir gerçektir. Bu sebeple çalışanlarımızın istek ve beklentilerini maksimum eviyede karşılamaya özen göstermekteyiz. Lezzetimize emin olduğumuz kadar çalışan personellerimizin öz veriyle çalıştıklarından da emin olmak bizi rahatlatmakta, kendimize olan güvenimizi arttırmaktadır.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR