• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98

Antika 34

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Bülent Bakır

reklam logosu
  • firma fb
  • firma instagram

İstanbul tarihin en eski şehirlerinden biri olarak günümüzde de Türkiye'nin en köklü yapılarından birini oluşturmaktadır. Onlarca farklı imparatorluk ile birlikte özellikle Osmanlı İmparatorluğu gibi önemli bir devlete ev sahipliği yapmış olan İstanbul'da günümüzde halen birçok eski yapı ve eski yaşam alanları bulunmaktadır. Bu yaşam alanlarında yer alan kimi eşyalar tarihin en eski noktalarından günümüze ulaşmış ve tamamen sanatsal bir yapı oluşturan eşyalardır. Antika olarak adlandırılan bu eşyalar ayrı bir nitelik ve kalite oluşturduğu için Antika 34 işletmesi olarak sizlere İstanbul'da hizmet veriyoruz.

Antika 34 işletmesi olarak İstanbul Kadıköy ilçesinde yer alan işletmemiz sayesinde antika ürünleri konusunda alım ve satım sağlayabilirsiniz. Firmamız İstanbul alışveriş sektörü içerisindeki en özel işletmelerden biri olarak özellikle antika eşyaların tamamen değerinde ve güvenilir bir yapı ile alışverişe mevzubahis edilmesi için hizmet vermektedir. Çünkü antika ürünler normal ev ürünlerine ve eşyalara göre çok daha özel bir yapı oluşturarak, hem maddi anlamda hem de manevi anlamda özel bir yere sahiptir.

Firmamız tarafından antika eşyalarınızda inceleme ve alışveriş işlemleri gerçekleştirilmesi için öncelikle eksper hizmetleri sunulmaktadır. Bu sayede mobilyalar, halılar, tablolar, çini, vazo, el yazması ürünler ve takılar gibi birçok farklı ürün noktasında antikanın değeri tam olarak tespit edilebilmektedir. Eğer elinizde bulunan antikaları nakit paraya çevirmek veya değerli antika alışverişleri gerçekleştirmek isterseniz, firmamızı 365 gün tercih edebilirsiniz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR