• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Değişim Dekorasyon (0534 619 82 36) (0536 422 97 06)

firma adresi

Adres :

Demirkapı Mahallesi Ahu Sokak İstanbul » Bağcılar
firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Salih Kurt - Hikmet Beytüt
firma websitesi

Web Sitesi :

firma email

E-Posta Adresi :

[email protected]
firma wp

Whatsapp 1:

0 (534) 619 82 36
firma wp

Whatsapp 2:

0 (536) 422 97 06

  • firma fb
  • firma instagram

Değişim Dekorasyon olarak evinizi en güzel şekilde yeniliyoruz. İnsanın en önemli ihtiyaçlarından biri şüphesiz barınmadır. Eski çağlarda insanı sadece dış etkenlerden ve mevsim koşullarından koruyan barınaklar zamanla bunlara ek olarak ailelerin beraber güvende hissettiği yuvalara dönüşmüştür. Ailenizle yuva yapmak için uğraştığınız evinize sahip olmak için çok emek harcadığınızın farkındayız.

Hayati ihtiyaçlardan sonra insan hayatında önemli bir yeri olan evler zamanla aşınmaktadır. Bu gibi durumlarda bazen ufak tadilatlara bazen de büyük değişimlere ihtiyaç duyulur. İstanbul inşaat sektöründe yer alan firmamız ve ekibimizle siz müşterilerimizin yaşam alanlarını güzelleştiriyoruz. Yaşam alanlarınız zamanla yıpranır neredeyse her sene boya badanaya ihtiyaç duyar.

Ekibimizdeki deneyimli ve titiz boya ustalarımız sizin için evlerinizi seçtiğiniz renklere dönüştürür. Uzun yıllar sevdiklerinizle yaşadığınız ortamda boyadan daha kapsamlı değişiklikler istediğinizde, uzman ekibimizle isteklerinizi gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamlı değişiklikler için öncelikle evinizin hangi değişikliklere uygun olup olmadığını beliriyor sonra da arzu ettiğiniz işlemler için mimari çizimleri yapıyoruz.

Anahtar teslim olarak yaptığımız tadilatlarımızdan bazıları alçıpan bölme duvar, asma tavan ve gizli ışık olmakla beraber gergi tavan, banyo tadilatı, kartonpiyer ve çıta işleri, niş uygulamalarıdır. Deneyimli doğrama ustalarımız ise mutfak dolabı imalat ve montajı, aydınlatma sistemi, TV ünitesi ve özel ölçü vestiyer yapımından sorumludur. Ayrıca güler yüzlü ekibimizle mobilya dekorasyonu ve iç tasarım uygulamasıyla hizmetinizdeyiz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR