• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

İmalatçı Balkan Şekerleme ( Afyon Kaymaklı Lokum)

firma adresi

Adres :

Saraçlar Girişi Burmalı Mahallesi 22. Sokak Özel İdare İşhanı No : 21/ D Afyonkarahisar » Merkez
firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Süleyman Balkan & Ümmet Balkan
firma email

E-Posta Adresi :

[email protected]
firma wp

Whatsapp 1:

0 (555) 392 75 38
firma wp

Whatsapp 2:

0 (532) 382 57 20

İmalatçı Balkan Şekerleme firmamız olarak sizlere tatlı ve doğal ürünlerimizle hizmet vermeye devam ediyoruz. Yediden yetmişe herkesin damak zevkine uyacak ürünlerimizle müşteri memnuniyeti sağlıyoruz. Dükkanımızda çeşitler arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız. Verdiğimiz güvenilir ve kaliteli hizmetlerle geniş müşteri kitlesine ulaşmaya devam ediyoruz. Sizlere güler yüzlü hizmet anlayışımızla yaklaşarak aradığınız samimi ortamı sunuyoruz. Aile iş yerimiz olarak sizlere profesyonel hizmet sunuyoruz.

Baklavalardan lokum çeşitlerine kadar sayısız ve farklı çeşitlerdeki ürünlerimiz raflarımızda sizleri bekliyor. Ürünlerimiz her daim taze bir şekilde sizlere ulaştırılacaktır. Tatlılarımızla %100 doğal Afyon pancar şekeri kullanılmaktadır. Sizlerin sağlığını da önemseyerek sizlerle doğal ve katkısız ürünleri buluşturmaya çalışıyoruz. Farklı baklava çeşitleri, lokum çeşitleri, şekerler, çikolatalar, tatlılar, pekmezler, kahveler gibi farklı çeşitlerde ürünlerimiz raflarda sizleri bekliyor.

Fiyatlarımızı uygun seviyelerde belirlemeye çalışarak herkese hizmetlerimizle ulaşmak istiyoruz. Küçük müşterilerimizden büyük müşterilerimize kadar farklı isteklere cevap verecek ürünlerimiz mevcuttur. Hepsinin lezzetlerinin arkasında duruyoruz. Bazen keyifli bir yemeğin arkasından eşlik edecek tatlı hizmetlerimiz bazen de sıcak bir çayın yanında sohbeti daha da renklendirecek çikolata hizmetlerimizle her anınıza ortak oluyoruz. Afyonkarahisar pasta ve pastane hizmetimizle sizlerle beraber büyümeye devam edeceğiz. Farklı çeşit ürünleri taze bir şekilde buluşturarak damaklarınızda lezzetli tatlar bırakacağız. Çeşitlerimiz arasında seçim yapmak zorlanacaksınız. Güvenilir ve lezzetli hizmetlerimizle herkesin tercihi olmaya ve bu alanda örnek alınmaya devam edeceğiz.

afyon merkez tatlıcı,
afyon merkez baklava siparişi,
afyon merkez lokumcu,
afyon merkez şekerleme,
afyon merkez kaymak satışı,
afyon tatlıcı,
afyon baklava siparişi,
afyon lokumcu,
afyon şekerleme,
afyon kaymak satışı,
afyon kaymaklı lokum satışı,
afyon lokumu,
afyon kaymaklı lokum,
afyon kaymaklı lokum nereden alınır,
firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR