• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Merce Evde Sağlık Hizmetleri ( İstanbul Ataşehir Evde Sağlık Kabini )

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Ceren Sucu

  • firma instagram

Alanında uzman ekibi ve donanımlı ekipmanları ile her zaman profesyonel bir şekilde çalışmalarını sürdüren firmamız Merce Evde Sağlık Hizmetleri birmilyonnokta.com bünyesinde yer alan başarılı isimlerden biridir. Bünyemizde her zaman gerekli eğitimlerini tamamlamış ve deneyimli kişileri bulundurarak müşterilerimizi memnun etmeye devam ediyoruz.

İstanbul sağlık sektöründe uzun seneler boyunca çalışarak edinmiş olduğumuz deneyim ve tecrübeler ile her zaman kaliteli bir şekilde hizmet veriyoruz. Hastalarımızın sağlık problemlerine uygun pek çok çözüm seçenekleri sunarak hizmetlerimizden çok memnun kalmasını sağlıyoruz.

Hizmetlerimizden faydalanmak için bize ulaşım sağlamanız durumunda sizlere anında dönüş yapıyoruz. Sizlerden kişisel bilgileriniz ve sağlık sorununuz hakkında bilgi alıyoruz. Sorununuza göre sağlık ekiplerimiz ve uygun ekipmanlarımız ile belirtmiş olduğunuz adrese en kısa süre içerisinde ulaşım sağlıyoruz.

Pansuman işlemlerimiz ile yaralarınıza pansuman yapıyor ve herhangi bir sorun yaşanmasını önlüyoruz. Hizmetlerimiz sırasında ve hizmetlerimizden sonra da hastalarımız ile her zaman iletişim halinde kalarak akıllarına takılmış olan tüm soruları yanıtlıyoruz. İstedikleri konuda detaylı bir şekilde bilgi vererek endişelerini ortadan kaldırıyoruz.

Sağlık alanında sunmuş olduğumuz hizmetler ile ilgili daha fazla bilgi almak ya da avantajlı fiyatlarımızdan en iyi şekilde yararlanmak için yapmanız gerekenler oldukça kolaydır. E-posta adresimize dilediğiniz zaman mail atabilir, WhatsApp hatlarımıza mesaj atabilir ya da telefon numaralarımızı arayabilirsiniz. Size cevap vererek hizmetlerimizle ilgili yardımcı olmaya çalışıyoruz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR