• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Hatay Hassa Nacar Oto Yıkama

firma adresi

Adres :

Ardıçlı Mahallesi Ziya Ülhak Caddesi No : 16 Hatay » Hassa
firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Bestami Nacar
firma websitesi

Web Sitesi :

firma email

E-Posta Adresi :

[email protected]
firma wp

Whatsapp 1:

0 (546) 237 88 16

  • firma instagram

Nacar Oto Yıkama firmamızla otomobillerinize detaylı hizmet vererek sizlere keyifli bir sürüş desteği sunuyoruz. Farklı marka ve modeldeki araçlarınıza detaylı hizmet veriyoruz. Araçlarınızı bizlere içiniz rahat bir şekilde emanet edebilirsiniz. Tecrübeli ekip arkadaşlarımızla sizlere kusursuz hizmet garantisi veriyoruz. Geniş müşteri kitlesine ulaşarak hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.

Araçlarınızın detaylı iç ve dış temizliğini dikkatli bir şekilde yapıyoruz. Araçlarınıza uygun temizleme malzemelerimizle hasar vermeden gerekli bakımlarını da yaparak çalışıyoruz. Tozlardan, kirlerden korkmanıza son veriyoruz. Daha hijyenik araçlarınızın tadını çıkaracaksınız. Jant temizleme, far parlatma, detaylı yıkama, filtre ve yağ değişimi verdiğimiz diğer hizmetlerden bazılarıdır. Uygun fiyatlarımızla sizlere hizmetlerimizi sunuyoruz. Hizmetlerimizi kısa sürede bitirerek araçlarınızı sizlere sorunsuz bir şekilde teslim ediyoruz.

Hatay otomotiv sektöründe hizmet veren Nacar Oto Yıkama firmamızla bu alanda büyümeye devam edeceğiz. Güvenilir hizmetlerimizle bu alanda emin adımlarla ilerleyerek sizlere kaliteli hizmetlerimizi veriyoruz. Araçlarınızı daha sağlıklı bir hale getiriyoruz. Araç yüzeylerine zarar vermeden, bakımlarını da yaparak hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Araçlarınıza uygun ürünlerle hizmetlerimizi gerçekleştirerek sizlere araçlarınızı temizlenmiş bir şekilde teslim ediyoruz. Sizlere güler yüzlü bir şekilde hizmet veriyoruz. Sizleri fazla bekletmeden araçlarınızı hizmet sırasına alıyoruz. Araçlarınızı uzun süre rahat bir şekilde kullanmak istiyorsanız doğru adreslerden hizmet almalısınız. Maddi ve manevi mağduriyet yaşamamanız adına hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Her zaman önceliğimiz sizlerin memnun olmasıdır.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR