• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Polat Mekanik ( Niğde 7/24 Su Ve Doğalgaz Tesisatı )

firma adresi

Adres :

- Niğde » Merkez
firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Serdar Polat
firma email

E-Posta Adresi :

[email protected]
firma wp

Whatsapp 1:

0 (545) 496 76 36

Polat Mekanik olarak kaliteli ve güvenli tesisat çözümleriyle müşterilerimize hizmet veriyoruz. Tesisat konusunda gösterdiğimiz uzmanlık ile müşterilerimizin memnuniyetini yakalıyoruz. Bu alanda gösterdiğimiz kaliteli çalışmalarla yıllardır başarılı işlere imza atıyoruz. Geniş bir yelpazede hizmet sunuyoruz. Su tesisatı döşüyoruz. Doğalgaz tesisatı yapıyoruz. Yangın sprink sistemine bakıyoruz. Tesisat noktasında hangi alanda hizmete ihtiyaç duyuyorsanız o alanda çalışıyoruz.

Niğde tesisat ve bakım onarım sektöründe işçiliğe verdiğimiz önemle en iyi sonuçları alıyoruz. Bizim için müşterilerimizin güvenini kazanmak önemlidir. O yüzden kaliteli iş çıkarıyoruz ve her zaman müşterilerimize en üst düzeyde hizmet vermeye gayret ediyoruz. Malzemeden işçiliğe her bir adımda özenliyiz. Ustalarımız alanında tecrübeli kişilerden oluşur ve profesyonel iş yürütür.

Müşterimizin istediği saatte işe başlayarak en hızlı ve kaliteli hizmeti vermeye gayret ederiz. İşin başından sonuna müşterimize yaptığımız hizmetleri anlatır, haberdar ederiz. Çalışma prensibimiz bunu gerektirir. Zaten yaptığımız iş, güvenlik konusunda hassasiyeti gerektirir. O yüzden oldukça titiz davranır, güvenlik standartlarına uygun hareket ederiz. Gerektiğinde sistemi tasarlarız, gerektiğinde tasarlanan sistemin en iyi şekilde işlemesine destek oluruz.

İşletmemiz müşterimizin neye ihtiyacı olduğunu tespit eder ve o ihtiyaca göre çözüm üretir. Pis su gideri açmaktan musluk değişimine kadar her şeyle ilgileniriz. Sunduğumuz çözümlerle ilgili daha detaylı bilgi almak isterseniz size bir telefon kadar yakınız. Bizi arayıp bilgi alabilirsiniz. Profesyonel ekibimiz her sorunda size yardımcı olmak için hazırlıklıdır.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR