• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Altınöre Restaurant ( Lefkoşa Fırın Kebabı )

firma adresi

Adres :

Hamitköy Neşe Sokak Kıbrıs » Lefkoşa
firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Yağız Altınöre
firma email

E-Posta Adresi :

[email protected]
firma wp

Whatsapp 1:

0 (533) 840 79 23

  • firma fb
  • firma instagram

Kıbrıs restaurant sektöründe sunmuş olduğu kaliteli hizmetler ile adından sık sık söz ettirmeyi başaran firmamız Altınöre Restaurant birmilyonnokta.com bünyesinde faaliyet gösteren başarılı firmalar arasında yer almaktadır.

Leziz yemeklerimiz, nezih restaurantımız ve güler yüzlü çalışanlarımız ile her zaman kaliteli bir şekilde hizmet veriyoruz. Müşterilerimizi her zaman en iyi şekilde restaurantımızda ağırlıyoruz. Müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak beklentilerini en iyi şekilde karşılamaya çalışıyoruz.

Restaurantımızın temizliğine çok dikkat ediyoruz. Yemeklerimizi her türlü hijyen kuralına uyup hazırlayarak müşterilerimizin sağlığını önemsiyoruz. Yemeklerimiz için her zaman en kaliteli olan malzemeleri tercih ediyoruz. Siparişinizi en kısa süre içerisinde ve oldukça özenli bir şekilde hazırlayarak göze hitap eden eşsiz sunumlar ile masanıza getiriyoruz.

Müşterilerimizin memnuniyetini her zaman çok önemsiyoruz. Hizmetlerimizden %100 memnun bir şekilde ayrılmanız için çok çalışıyoruz. Müşterilerimizden almış olduğumuz dönüşlere göre kendimizi her geçen gün daha fazla geliştirmek için çabalıyoruz. Fiyatlarımızı her zaman uygun oranlarda tutarak da müşterilerimize ekonomik açıdan destek olmaya çalışıyoruz.

Restaurant alanında sunmuş olduğumuz hizmetler ile ilgili daha fazla bilgi almak veya uygun fiyatlı tekliflerimizden en iyi şekilde faydalanmak için bize her zaman ulaşım sağlayabilirsiniz. E-posta adresimize dilediğiniz zaman mail atabilir, telefon numaramızı arayabilir ya da WhatsApp hattımıza mesaj atabilirsiniz. Tarafınıza hızlıca dönüş yaparak faydalanmak istediğiniz hizmet ile ilgili yardımcı oluyoruz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR