• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Bozyazı Oto Kurtarma

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Muhammet Bağ

  • firma instagram

Bozyazı Denizci Oto Kurtarma artıkbirmilyonnokta.com üyesidir. Sahibi Muhammet BAĞ olan Bozyazı Denizci Oto Kurtarma Mersin ve çevresinde hizmetlerine devam etmektedir. Sadece Mersin ilinde değil, şehirlerarası olarak da siz müşterilerin yardımına ulaşmaktadır.

Bozyazı Denizci Oto Kurtarma son model, bakım, onarım ve muayenesi yapılmış aracıyla sizin için yollardadır. İstediğiniz her saatte ulaşabilirsiniz. Çünkü Bozyazı Denizci Oto Kurtarma haftanın yedi günü yirmi dört saat ulaşılabilir olmasıyla rahatça yardım isteyebileceğiniz bir yol kurtarma servisidir. Sizin tek yapmanız gereken Muhammet BAĞ’ ı aramak olacaktır.

Bozyazı Denizci Oto Kurtarma yolda kalmış, kazaya karışmış, ağır vasıta aracı olup çekilmesi gereken, bir yerden bir yere taşınacak eşyası olan, bu durumlar ve benzer durumlardaki tüm yol yardımına ihtiyacı olan kişilere yol yardım ve taşıma hizmeti vermektedir.

Bozyazı Denizci Oto Kurtarma yol yardım ve taşıma servisine ulaşmak için şu anda bulunduğunuz site üzerinden veya yukarıda belirttiğimiz telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Sosyal medya üzerinden ulaşmak isterseniz yine yukarıda bağlantı sembolünü göreceksiniz.

Mersin oto kurtarma yol yardımı veya taşıma hizmeti arayışınız var ise hiç düşünmeden Bozyazı Denizci Oto Kurtarma servisi Muhammet BAĞ’ ı arayın. Güven, saygı ve işi konusundaki tecrübesiyle size Bozyazı Denizci Oto Kurtarma servisini aradığınız için memnuniyet duygusunu yaşatacaktır. Bizi tercih edip bizimle iş yaptıktan sonra bizi çevrenizdekilere de tavsiye etmenizi memnuniyetle kabul ederiz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR