• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Karakaş Oto Kurtarma ( Dinar Oto Çekici )

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Uğur Karakaş

  • firma fb

Uzun yıllardan itibaren oto kurtarma hizmeti sunan firmamız Karakaş Oto Kurtarma birmilyonnokta.com üyesidir. Firmamız yolculuk esnasında meydana gelen yaşanan aksaklıkların çözümü, kaza ve arıza durumunda hizmet vermektedir. Yolculuğunuz sırasında yardıma ihtiyaç duyduğunuzda oto kurtarma ve oto çekici hizmetleri için işletmemize 7/24 ulaşabilirsiniz.

Firmamız oto kurtarma ve oto kurtarıcı araç hizmeti ile Afyonkarahisar yol yardımı sektöründe adından sıklıkla söz ettiren kalite ve güvenilirliğini sağlamış bir işletmedir. Firma olarak kendi araçlarımız ve tecrübeli personellerimiz ile noksansız bir şekilde aracınızı bulunduğunuz yerden alıp varış noktasına teslim etmekteyiz. Acil yol yardım hizmeti almak, yolculuğunuz sırasında yaşadığınız sorunu güvenilir bir şekilde çözümlemek için işletmemiz size bir alo kadar yakındır.

Otomotiv yol yardım hizmetinde markalaşmış olan işletmemizi tercih ettiğinizde sadece kalite ve güvenilir bir hizmeti elde etmez, aynı zamanda aldığınız bu hizmete bütçenize uygun ve cebinize zarar vermeyen fiyatlar ile sahip olursunuz.

Karakaş Oto Kurtarma firması olarak deneyimli ekibimiz ile tanışmanızı çok isteriz. Bizlerle iletişime geçerek detaylı bir bilgi alabilirsiniz. Ayrıca işletmemizin müşteri istekleri doğrultusunda hizmet alan kişilerin memnuniyetini amaç edinerek çalıştığını belirtiriz. Ayrıca göstermiş olduğumuz faaliyetlerimizde teknolojinin son ürünlerini kullanmaktayız. 7/24 yol yardım ve oto kurtarma hizmetimiz ile yolculuk esnasında karşılaştığınız sorununuzu acil bir şekilde çözmek için nitelikli, hızlı ve güvenilir olan firmamızı tercih edebilirsiniz.

afyon dinar oto kurtarma,

dinar oto çekici,

7/24 yol yardım,

oto çekici hizmeti,

en yakın oto çekici,

alo oto kurtarma,

7/24 alo oto çekici,

araç kurtarma,

acil oto çekici,

alo 7/24 oto çekici,

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR