• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Oto Oğuz Otomotiv San Tic Ltd Şti ( Afyon Oto Yedek Parça )

firma adresi

Adres :

Veysel Karani Mahallesi 1136 Sok No : 1/ A Afyonkarahisar » Merkez
firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Ahmet Büyük
firma email

E-Posta Adresi :

[email protected]
firma wp

Whatsapp 1:

0 (531) 497 33 77
firma wp

Whatsapp 2:

0 (535) 888 46 48
firma wp

Whatsapp 3:

0 (551) 215 90 97

  • firma fb
  • firma instagram

Oto Oğuz Otomotiv San Tic. Ltd. Şti olarak ihtiyaç duyduğunuz parçalarla hizmetinizdeyiz. İcat edildiği zamanlardan beri otomobil insan için hep önemli olmuştur. Gerek iş hayatında gerekse keyfi olarak olsun insan her zaman otomobile ihtiyaç duymuştur.

Bazen hem kullanım sıklığından hem de yaşanan kazalardan dolayı bazı parçalar eskir ve hasar görür. Ve böyle durumlarda araca uygun yedek parça arayışı başlar. Bu durum zamanla oto yedek parça sektörünün oluşmasını sağlamıştır. Afyonkarahisar oto yedek parça sektöründe yer alan firmamız siz müşterilerimize bu konuda yardımcı olmaktadır. İnsan hayatının önemli bir parçası olan otomobiller çok karışık yapıdadır. İşlev görmesi için farklı bölümleri bulunmakta bu bölümlerde de farklı görevleri olan parçalar yer almaktadır.

Otomobil denince akla en önemli parça motor gelir. Fakat kendi içinde de motorun başka parçaları bulunur. Özellikle motor kısmının oldukça karışık bir yapısı vardır. İlgilenen ustanın el becerisi ve konuya hakimiyeti çok önemlidir. Firmamızdaki deneyimli ve güvenilir ustalarımıza araçlarınızı gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz.

Hizmetlerimizden bazıları sıfır yedek parça temini, distribütör kapağı, tevzi makası, buji kablosu, Opar marka ön amortisör, debriyaj setleri satışıdır. Uygun fiyatlı parçalarımızın bazıları da tampon, sis takımı, stop lambası ve taban halı modelleri, araç silecek, iç ve dış dikiz aynası, Opar marka orijinal panjurdur. Dahası parçaların sağlıklı çalışmasını sağlayan madeni yağ çeşitlerini de bizde bulabilirsiniz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR