• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Yeniay Pide Salonu

firma adresi

Adres :

Sevindik Mahallesi 2349 Sokak No : 1 ( Merkezefendi) Denizli » Merkez
firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Ferdi Taşdemir
firma email

E-Posta Adresi :

-
firma wp

Whatsapp 1:

0 (507) 047 93 03

  • firma instagram

Yener Pide Salonu isimli restaurantımızla sizlerle meşhur pide çeşitlerini buluşturuyoruz. Pide ve lahmacun herkesin vazgeçemediği lezzetler arasında yer almaktadır. Herkesin damak zevkine hitap eden bu eşsiz lezzetlerimizle sizleri restaurantımızda ağırlıyoruz. Kaliteli ve güvenilir hizmetlerimizle ilimizde sevilen ve tercih edilen pide restaurantı olarak büyümeye devam ediyoruz. Güler yüzün eksik olmadığı, huzurlu mekanımızda keyifli bir zaman geçireceksiniz. Sizlere özlemini duyduğunuz o samimi ortamı sunuyoruz. Rahat bir şekilde lezzetli çeşitlerimizin tadına bakacaksınız.

Pide ve lahmacun çeşitlerinde kullandığımız etleri güvendiğimiz ve kalitesinden emin olduğumuz yerlerden temin etmekteyiz. Her zaman önceliğimiz sizlerin sağlığı olduğu için çeşitlerimizde kullanacağımız malzemeleri özenle seçmekteyiz. Taze malzeme ve ürünlerle çeşitlerimizi hazırlıyoruz. Titiz bir şekilde çeşitlerimizi günlük olarak hazırlıyoruz. Yanında bol yeşillik ve diğer mezelerle birlikte sizlere servis ediyoruz. Siparişlerinizin lezzetlerine olduğu kadar sunumlarına da çok özen gösteriyoruz. İştah açıcı ve düzenli bir şekilde siparişlerinizin sunumlarını hazırlıyoruz. Sizleri bekletmeden dumanı üstünde tüten enfes lezzetli çeşitleri sizlerle buluşturuyoruz. Karışık, kıymalı, kaşarlı gibi çeşitlerimiz arasından damak zevkinize en uygun olanı seçeceksiniz.

Denizli yeme içme ve eğlence alanında hizmet veren restaurantımızdan siparişlerinizi de oluşturabilirsiniz. Özel gün ve organizasyonlarınız için siparişlerinizi alıyoruz. İstekleriniz doğrultusunda siparişlerinizi hazırlayarak sizlere sorunsuz bir şekilde teslim ediyoruz. İlimizin meşhur pidecisi olarak sizlerle bu alanda buluşmaya devam edeceğiz. İster restaurantımızda isterseniz de bulunduğunuz konumlarda bu muhteşem lezzetlerin tadına bakabilirsiniz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR