• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

1001 Çeşit

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Şükrü Doğan

  • firma fb
  • firma instagram

1001 Çeşit

AnkaraÇankaya’da faaliyet gösteren firmamızda, mutfak malzemeleri, hırdavat malzemeleri, beyaz eşya, inşaat malzemeleri, endüstriyel mutfak ürünleri, elektronik ev eşyaları ve ikinci el ucuzluk pazarımız ile siz kıymetli müşterilerimize hizmet sunmaktayız.

Firmamızın en önem verdiği konulardan biri olan ilkemiz müşterilere kaliteli ürünü uygun fiyatlarla sunmaktır. Bu alışveriş deneyiminden de mutlu bir müşteri olarak ayrılmanız firmamızın en büyük emelidir. Bu amaç doğrultusunda da sizin için gereken her türlü malzemeyi kaliteli ve güvenilir kaynaklardan temin ediyoruz.

Aracınızın, evinizin ya da işyerinizin ihtiyaç duyduğu ve her türlü hırdavat malzeme çeşitleri firmamızda eksiksiz bulunmaktadır. Bizleri diğer işletmelerden ayıran en belirgin özelliğimiz geniş 1001 çeşit ürün modellerimiz sayesinde ihtiyaç duyduğunuz her malzemeye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.Güler yüzlü çalışma arkadaşlarımızın desteği ile kaliteli ve sağlam ürünlere uygun fiyatlar ile ulaşmanız daha da kolaylaşacaktır.

Siz kıymetli müşterilerimize tam zamanında ve uygun fiyatla ulaşabileceğiniz ürününüzün tadını çıkarırken firma olarak bizler daha üstün kalite ve daha iyi hizmet için çalışmaya devam ediyoruz. Son derece sağlam ve kaliteli ürünlerimize gönül rahatlığı ile güvenebilirsiniz. Sizler de iş yerlerinizde veya başka alanlarda bu gibi ürünlere ihtiyaç duyuyor ve temininde zorlanıyorsanız bize ulaşarakkaliteyi uygun fiyatlarla birleştirerek sağlam malzemeleri sizlerle buluşturalım.

Müşterilerimize verdiğimiz değer ve özen sayesinde satış yapmaktan çok adından iyi bahsettiren bir firma olmanın da haklı gururunu yaşıyoruz.

Siz kıymetli müşterilerimiz bizi tercih ettiğiniz sürece hak ettiğiniz güvenilir hizmeti ve kaliteyi sonuna dek göstereceğimizden hiç şüpheniz olmasın. Ekonomik fiyat politikamız ve geniş ürün yelpazemizle her türlü ihtiyacınız için sizleri iş yerimize bekliyoruz.

Daha fazla bilgi için 0541 321 13 21 numaramızdan bize ulaşabilirsiniz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR