• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98

1453 Bayan Kuaförü

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Derya Topşar

reklam logosu

Mersin güzellik merkezi sektöründe vermiş olduğumuz hizmetlerle kusursuz güzelliğin adresi olmaya devam ediyoruz. Sektöre başladığımız ilk günden bu yana kalitemizi ispatlayarak başarıya ulaşmış bulunmaktayız. Müşterilerimizin memnuniyetini yüksek tutmak için müşteri odaklı çalışmalar yaparak sektörün önde gelen isimlerinden oluyoruz. Anamur’da verdiğimiz hizmetlerimizle müşterilerimizin beğenisini ve güvenini kazanmış bulunmaktayız. Bu beğeni ve güven duygusuna zarar gelmemesi için kalitemizden ödün vermeyerek tüm çalışmalarımızı kalite standartları içerisinde gerçekleştiriyoruz. Hizmetimizde kullandığımız malzemeleri kaliteden vazgeçmeyerek tercih ediyoruz.

Saç kesimi, saç boyama, saç tasarımı, türban tasarımı, makyaj, manikür ve pedikür gibi pek çok hizmetimizi siz değerli müşterilerimizin istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar kalitemizden ödün vermeyerek hizmet verdik bugünden sonra da en iyi hizmetleri verebilmek için sektörde gerçekleşen yenilikleri yakından takip ediyor ve hem firmamızı hem de hizmetimizi iyileştirerek geliştirmeye devam ediyoruz. Müşterilerimizin haklarını göz önünde bulundurarak hizmetimizde hataya yer vermeden çalışmalarımızı özenle gerçekleştiriyoruz.

Birlikte hizmet verdiğimiz ekip arkadaşlarımız işinde profesyonel, güler yüzlü, samimi, dürüst, güvenilir, çalışkan ve azimli bireylerden oluşmaktadır. Müşterilerimizin memnuniyeti için en özel çalışmaları gerçekleştirerek kısa sürede hizmetlerimizi bitiriyoruz. Yılların kazandırdığı tecrübelerle beraber elimizin de hızlı olmasıyla müşterilerimizin vaktinden tasarruf etmelerini sağlıyoruz. Sizler için sunduğumuz kusursuz hizmetlerimizi uygun fiyatlarla gerçekleştirerek firmamızın farkını sergiliyoruz. Kaliteli, güvenilir ve kusursuz güzelliğin adresine sizleri her zaman bekliyoruz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR