• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

2520 - 814 Lihkab Bürosu

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Ayşe Babuşçu

Erzurum Yakutiye’de profesyonel olarak sunduğumuz hizmetimizle 2520–814 Lihkab Bürosu olarak birmilyonnokta.com üyesiyiz. Lihkab ismini kadastro işlerinizde sıklıkla duyarsınız. Peki sıklıkla duyduğunuz Lihkab nedir? Lihkab uzun haliyle Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik Bürosudur. Kanun ve yönetmelikte belirtilen Kadastro hizmetlerinde tescile tabi olan ve tescile tabi olmayan işlemlerin yapımında görevli ve yetkilidir. Özel sektörün mühendislik bürosu olarak da adlandırılır. Birçok kamu ve kuruluşlar tarafından ihtiyaç duyulan Lihkab, bu alanlarda çalışabilmek için Lihkab belgesine sahip olması gerekir. Biz Lihkab belgemizle ve deneyimlerimizle müşterilerimizin beklentilerini karşılayacak seviyedeyiz.

Günümüz teknolojisiyle uyumlu olarak kendimizi geliştirmeye özen gösteriyoruz. Modern ölçme araçlarımızla arazi ve arsa uzunluklarının ölçüm sonuçlarına daha hızlı şekilde ulaşmaktayız. Bu sektörde adımızı bir marka haline getirerek 2520-814 Lihkab Bürosu olarak güvenilir ve hızlı hizmetler sunuyoruz. Yılların verdiği tecrübeyle tüm kamu ve kuruluşlarda işlemlerimizi kolaylıkla hallederek müşterilerimiz hizmetimizin hızından memnun kalmalarını istiyoruz.

Arazi değerlendirmesi, arazi yapımı, inşaat gibi birçok çalışmalar yaparak arazi yapısıyla ilgili bilgiler sunduğumuz Erzurum hizmet sektöründe yer alarak bu sektörde sizler için sunduğumuz hizmetlerimizi şöyle sıralayabiliriz:

İmar Planı Hizmeti Röperli Kroki Hizmeti Cins Değişikliği Hizmeti Hali Hazırda Harita Hizmeti Parsel Ölçüm Hizmeti Arsa Ölçüm Hizmeti Tapu Kadastro Danışmanlığı Hizmeti

Hizmetlerimiz için belirlenen fiyatlar işin yapım maliyeti ile orantılıdır. Bu fiyat belirlenirken içinde ulaşım gideri yer almaz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR