• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

4203 - 304 Numaralı Akşehir Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik Bürosu ( Akşehir Lihkab )

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Ebru Somuncu

Konya Akşehir’de birmilyonnokta.com üyesi olarak çalışmalarına devam eden 4203 – 304 Numaralı Akşehir Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik Bürosu firmamız profesyonel çözümler geliştirmektedir. Konya hizmet sektörüne ilk adımı attığımız günden bu yana müşterilerimizin her türlü talebini yasalara ve yönetmeliklere göre karşılamayı sürdürüyoruz. Yasalara göre bir takım ölçüm ve haritalandırma işlemlerinin harita kadastro bürolarınca yapılması zorunludur. Bizler sertifikalı harita kadastro mühendislik bürosu olarak yasaların izin verdiği her türlü uygulamayı yerine getiriyoruz.

Firma olarak her zaman önceliği müşteri memnuniyetine veriyoruz. Yasal haklarınızı kazanmanız ve kaybetmemeniz adına bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz. Her biri alanında eğitimlerini tamamlamış, tecrübeli, deneyimli sertifikalı, özverili bir ekiple çalışıyoruz. Gerekli resmi mercilerde güvenle kullanabileceğiniz biçimde belgelerimizi hazırlıyor, ölçümlerimizi yapıyoruz.

Kalite standartlarımızı her zaman en üst seviyede tutuyor, bölgemize dünya standartlarında harita kadastro uygulamaları sunuyoruz. Bunun için sektörümüzdeki dünya markalarının en yeni makinelerini ve en modern teknolojilerini kullanıyoruz. Böylece çok daha hızlı ve çok daha kesin ölçümler yapıyor, üstlendiğimiz projelerde hata payını minimuma indiriyoruz.

Akşehir sınır tespiti işlemi, zemin tespit tutanağı, parselasyon işlemi, aplikasyon işlemi, birleştirme işlemi, irtifak hakkı, zemin tespit tutanağı, tevhid işlemi, plan örneği ve çok daha fazlasını yerine getiriyoruz. Geçit hakkı tespiti, ölçümleme, bağımsız bölüm düzeltmesi ve çok daha fazlasını başarıyla yerine getiriyoruz. Güvenilir ve uygun fiyatlı işlere imza atıyoruz.

[email protected]

Akşehir Lihkap Lihkab Akşehir Lisanslı Harita Bürosu Akşehir
firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR