• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

6208 - 388 Nolu Lihkab Bürosu

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Şahin Demir

  • firma instagram

Tunceli’de hizmet veren 6208 – 388 Nolu Lihkab Bürosu adını taşıyan değerli firmamız da birmilyonnokta.com ailesinin bir üyesi oldu, mutluluğumuzu sizlerle de paylaşıyoruz. Kaliteli hizmete yüksek derecede önem gösteren ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamızda, sizler için gereken özveriyi en yüksek şartlarda sağlıyoruz.

Tunceli harita mühendislik, sizlere son teknoloji ile birlikte en sağlıklı hizmeti de sağlıyor. İmar planı uygulamaları, arazi ölçümü, röperli kroki hazırlama, kiralama ve tapu işlemleriniz için mülkiyet sınırlandırma işlemleri, tescile tabi olan uygulamalar ve bu uygulamaların sorumluluklarını üstleniyoruz. Disiplinli ve hızlı çalışmalarımız sayesinde nerede olursanız olun, oraya geliyor ve işlemlerinizi gerçekleştirmek için işe koyuluyoruz. Son teknoloji ekipmanlarımız ve bilgili harita mühendislerimiz sayesinde sizler için en özenli çalışmaları yapıyor, her zaman en doğru çalışmaları sizlere sunuyoruz.

Öncelikle belirttiğiniz alanı araştırıp enlem ve boylamlarını belirliyor, genel özelliklerini hesapladıktan sonra teknik çalışmalarla sahip olduğunuz arazinin kayıtlarını oluşturuyoruz. İleri seviyede harita bilgisi bulunan mühendis ve mimarlarla iş birliği içerisinde bulunarak profesyonel faaliyetler sergiliyor, en doğru verilerle çalışma sağlıyoruz.

Zamanı işe göre ayarlama yetisi yüksek, ekip çalışmalarında aktif olabilen ve arazide tüm verimliliğini kullanabilecek yüksek düşünme gücüne sahip mühendislerimiz sayesinde arazinize uygun ekipmanları belirliyoruz ve uygun ekipmanlarla çalışma gerçekleştiriyoruz.

Kendini son sınırlara dek geliştiren ve sizlerin düşüncelerini en ön planda tutan firmamız aradığınız kalitenin tek adresi.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR