-
MÜŞTERİ HİZMETLERİ
-
444 24 98
HAKKIMIZDA
Müşteri memnuniyeti , bizim vizyonumuzdur..
Firmamızın önceliği müşteri memnuniyetini esas almaktadır. Siz değerli müşterilerimizle olan irtibatımız satış sonrası da devam etmektedir.
Sıfır ürünlerimiz üretici firma garantisinde olup , çalıştığımız üretici firmalar dünya sektörlerinde lider konumdaki firmalar olup ürünlerinin arkasında durmaktadırlar.
2. el cihazlar tarafımızdan arıza / bakım kontrolleri yapılıp daha önce açılmamış ise kabul edilip, satışa çıkarılmaktadır. Satılan 2. el cihazların daha önceden açılmış olması durumunda tarafımızdan kabul edilmemekte ve siz değerli kullanıcıların ürün memnuniyetini hedeflemekteyiz.
Firmamız Sakarya ilinde bulunmakta ve il dışına olan satışlar kargo ile karşılanmaktadır.
Detaylı bilgi için irtibata geçiniz...
Dedektör Alm. Dedektor, Fr. Dédecteur, İng. Dedector. Özellikle radyolarda ses kalitesini düzeltmek için kullanılan alet. Değişik türleri vardır.
Kristal dedektör: İlk kristal dedektör, herhangi bir metal sülfür kristaline temas eden metal bir telden ibaretti. Bu tür temaslardaki bir yönlü iletkenliği 1874’te keşfeden Braun, bu özelliği yine ilk defa kendisi 1901’de telsiz alıcısının bir parçasının yapımında kullanmıştır.
1906’da Amerikalı mühendis Henry H.C. Dunwody, kristal dedektörlerde karbon kullanımının patentini almıştır. Aynı yıl G.W. Pickard kristal dedektörlerde silikon kullanımının patentini almıştır. Kristal dedektör, ayarlanmada kritik olmasına karşılık hassas ve ucuzdur. Bu sebeple amatör telsizciler tarafından ve pekçok ilk ticari telsiz istasyonları tarafından ve 1920’nin başlarında basit alıcılar tarafından kullanılmıştır.
İkinci Dünya Savaşından bu yana geliştirilen ve bugün elektronik mühendisliğinin her sahasındaki kullanılan yarı iletkenler, bunun doğrudan doğruya bir devamıdır.
Magnetik dedektör: 1902’de Marconi tarafından bulunan magnetik dedektörde, iki daimi mıknatıs, bir bobine ait primer sargının çekirdek alanında hareket eden demir tel demetini magnetize etmekteydi. Gelen bir sinyal alındığında, sargılardaki magnetik alanı değiştirir. Alanın değişmesi ikinci sargıda voltaj meydana getirir. Bu dedektör, 1912’ye kadar Marconi telsizlerinin standart techizatıydı.
Elektrolitik dedektör: Elektrik akımını geçiren bir çözeltiye batırılan ince telden ibarettir. 1900-1913 yılları arasında değişik türden elektrolitik dedektörler kullanılmıştır.
Vakum tüp dedektörler: John A. Fleming 1904’te radyo dalgalarını algılamak için, içinde iki elektrot bulunan bir tüp (diyot lamba) kullanmıştı. Bir yöndeki iletkenliği diğer yöne göre daha fazla olan bu tüpler, 1905-1912 arasında Marconi telsizlerinde kullanılmıştır.
Arkeoloji merak duyan arkadaşlar için araştırdık. Yurdumuzda gün işığına çıkmamaı bir sürü değer olduğu bunların yeryüzüne çıkmasıyla ülkenin kazanacağı aşikardır. Nitekim daha keşfedilemeiş kültürler, eserler yeraltında durmakta. Peki arama yapmak yasak mı? Hayır. Ülkemizde Define aramak yasal ancak toprağı kazmak yasak. Kazı yapmadan önce izin alınmalı. İyi bir vatandaş mutlaka bulduğu bir eseri yetkililere teslim etmeli. Üstelik hiç başını ağrıtmadan eserin değerinin yüzde 40 kadarını alacak.
Unutulmasın bu topraklardan çıkan her değer herkese aittir. Aşağıda metal dedektörleri hakkında bilgi bulacaksınız. Walk Through, Metal Detectors adlı iyi bir markayı da araştırmakta fayda vardır.
Metal Dedektörlerin kullanım alanları nelerdir?
Arkeoloji: Yeraltında, duvar veya kaya arkasında gömülü altın ve benzeri metalleri aramak için. Define aramak için. İnşaat: Asfalt altında kalmış menhol kapağı, ızgara, vana, vb. metallerin tespiti için. Emniyet: Toprak altında, otların ve çalıların arasında kalmış metallerin olay yeri incelemesi sırasında tespiti için. Güvenlik: Toprağa saplanmış fakat patlamamış bombaların (mayın hariç) bulunması, varillerin ve tankların yeraltında tespiti için.
Metal detektörleri çok çeşitli sahalarda kullanılmaktadır. Askeri kuruluşlar antitank ve antipersonel mayınlarının yerini bulmak için, yer altındaki bomba, mermi ve tuzakların yerini bulmak için metal detektörleri kullanmaktadırlar. Savaşta vücuda giren mermi ve şarapnel parçalarının tam yeri röntgene gerek kalmadan çok çabuk olarak detektörle tespit edilebilmektedir. Belediyeler, telefon işletmeleri, elektrik ve su dağıtımı yapan kurumlar kazılardan ve yol çalışmalarından dolayı, veya asfalt kaplanmasından dolayı kanalizasyon ve mazgal kapaklarının yerleri kaybolduğunda bunların eski yerlerini bulmak için metal detektörleri kullanmaktadırlar, keza boruların, kabloların, vanaların ve kontrol kutularının tam yerlerinin bulunması için detektör kullanılması gerekmektedir. Polis ve diğer emniyet kuruluşları arazide saklanmış silahları detektörle bulmaktadır. Güvenlik güçleri insanların üzerlerinde veya çantalarında sakladıkları ateşli ve ateşsiz silahları metal detektörleriyle bulmaktadır. Arkeologlar metal obje aramalarını detektörle yapmaktadırlar. Veterinerler saman ve ot arasında balya teli, çivi, metal parça yutup hastalanan hayvanları detektörle kontrol etmektedirler. Sanayi kuruluşlarında üretim makinelerine giren hammadde içindeki metal kirlenmesi metal detektörleriyle önlenmektedir. Üretim hattından çıkmış çeşitli sanayi ürünleri de üretim makinelerinden kaynaklanan metal kirlenmesine karşı metal detektörü kontrolünden geçirilmektedir. Bütün dünyada yaygın bir merak olan geçmiş devirlerde gömülmüş altın, gümüş para ve definelerin aranması da metal detektörleriyle yapılmaktadır.
BAŞLICA ÜNLÜ MARKALARIMIZ
Kyzikos
OKM
Whites
Golden Mask
Garrett
Lorenz
Golden Mask
Garrett
Lorenz
Firma Etiketleri