• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98

1923 Cafe Bistro

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Erdem Duman- Ayhan Yalçınkaya

  • firma instagram

Ankara fast food dünyasının en eğlenceli ve en doyumlu yerlerinden biri olan 1923 Cafe Bistro içinde lezzet çeşitlerini bulabilirsiniz. Kahvaltı yaparak güne başlayabileceğiniz ve günün orta şekerli kahvesini içerek şehrin kalabalığından kaçmak ve ufacık tembellik yapmak isteyenlere göre çok hoş bir mekân sunuyoruz.

Aynı zamanda gözünüze ve damağınıza hitap eden hamburger sunumumuz, makarna servisimiz ile eğlenceli kafe anlayışına bir yenisini de biz katıyoruz. Tarihi bir konsept ile Ankara ilimizin statüsünün kısa metrajlı film gibi gözünüzde canlandıracağınız ve her seferinde bundan hoşnutluk duyacağınız zamanda bir yolculuk yaşatıyoruz. Günün hem vitamin hem de protein ihtiyacını diyetine uygun bir şekilde karşılamak isteyenlere tavuklu salata ya da “bugün çok çalıştım enerjiye ihtiyacım var!” diyenlere de kakaolu browni kek ikram ediyoruz.

Tatlı, tuzlu, patates kızartması, köfte, makarna, kahve… Yemek konsepti olarak bir sınır koymuyoruz çünkü kafemiz her yaş grubunun keyifle vakit geçireceği tarzda kurulduğu için kahve de içilebilir makarna da yenilebilir bu tercihi tamamen müşterilerimizin zevkine bırakıyoruz.

Yemeklerimizi günlük ve taze hazırlıyoruz böylece servis ettiğimiz içecek ve yiyecekleri gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Yemeklerimiz mide dostu olduğu için rahatlıkla annenizle birlikte bizi ziyaret ederek onunda bu konuda rahatlamasını ve kendisinin de bizim özel menülerimizden yararlanmasına vesile olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla, dostlarınızla hem yiyerek hem içerek en hoş vakitlerinizi mekânımızda geçirebilirsiniz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR