• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98

1991 Tarihi Ortaköy Kumpircisi Sandıklı Şubesi

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Murat Koç

reklam logosu
  • firma fb
  • firma instagram

Oldukça sevilen ve güzel bir lezzet olan kumpiri deneyimli ustalarımız ile sizlere en güzel şekilde sunmaktayız. Kumpirin meşhur olduğu Ortaköy’deki orijinal tarifi ile yapan ve sizlere en geniş malzeme seçenekleri ile sunmakta olan restoranımızda kumpir lezzetini en güzel şekilde yaşayabilirsiniz. Tadı damağınızda kalacak en lezzetli kumpiri Afyon’da sizlere sunmaktayız.

Kumpir yanında fast food olarak atıştırmalık birçok farklı ve güzel lezzeti de sizlere sunmaktayız. En lezzetli mantı ve çorba çeşitlerimiz ile kumru lezzetini de sizlere sunmaktayız. Alanında uzman olan deneyimli ustalarımız ve mutfak personelimiz sizlere her zaman en doğal ve taze şekilde bu lezzetleri hazırlamaktadır. Profesyonel servis ekibimiz sizlere bu güze lezzetleri en başarılı şekilde sunabilmektedir.

Afyon restoran alanında kumpir, mantı, kumru ve çorba çeşitleri gibi birçok özel ve güzel lezzeti sunmaktayız. Sizler ve sevdikleriniz ile keyifli vakit geçirmeniz için özel olarak hazırlanan restoranımızda sizleri misafir etmekteyiz. Konusunda uzman olan deneyimli ekibimiz sizlere ve misafirlerinizi en güzel şekilde misafir ederek özel günlerinizin organizasyonunu da başarılı şekilde yapmaktadır.

En hızlı ve başarılı sipariş servisimiz ile evlerinize ve işyerlerinize hazırladığımız güzel lezzetleri başarılı şekilde ve kısa sürede ulaştırmaktayız. Geniş sıcak ve soğuk içecek çeşitleri ile tatlı çeşitlerimizi de sizlere sunmaktayız. Keyifli vakit geçirebileceğiniz için özel olarak düzenlenen ve dekore edilen restoranımızda sizlere en başarılı lezzetleri ve hizmetleri sunmaktayız.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR