• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98

Grand Bar 2000

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Rahim Yüksel-galip Ulutaş

  • firma fb

Sosyal hayatın aktığı bilinci ile hareketle eğlence sektörü de özellikle tüm günün yorgunluğunun çeşitli şekillerde atılmasına uygun olarak sektörler hareketlenmiştir. En belirgin ve ses getireni restoran, kafe tarzı yerler olmuştur.

Kurum olarak yer aldığımız eğlence sektöründe hiçbir şeyi tesadüf şeklinde gerçekleştirmeden tümüyle kendi çabamızla yerine getiriyoruz. Müşteri odaklı olarak kendimizi istekler çerçevesinde meydana getiriyoruz. Yoğun çalışma tempomuz ile elde ettiğimiz başarımız ile azla yetinmeden daha da büyüme adına gereken inisiyatifleri almaktan asla geri durmuyoruz.

En iyiyi ararken bu iyi olgusunun ne olduğunu müşterilerimizi dinleyerek meydana getiriyoruz. Diğer yandan da etikten yani meslek etiğinden ödün vermeden hareket etmekteyiz. İnsan sağlığını umursamadan hizmetten kaçınarak aksine gereken özveriyi her daim eğlence ile birleştirerek müşterilerimize ulaşıyoruz.

Bursa Orhangazi Grand Bar 2000 adı ile bulunduğumuz yerde aranan eğlence mekanı olarak hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. Güven temelli olarak sunduğumuz hizmetimizi müşterilerimizin güvenine balı olarak sunuyoruz. Bu sayede kendimizi ileriye taşırken sorun yaşamadan ilerlemekteyiz.

Çalışanlarımızın her birisi de alanında deneyimli olarak güler yüzlü hizmeti verme adına müşterilerimizi yakından takip ederek isteklerine cevap vermektedir. Sevgi ve saygı çerçevesinde gerçekleşen verdiğimiz hizmetimiz sayesinde çevremizde bulunan müşterilerimizin de dışında rakiplerimizin saygısını da kazanmaktayız. Alanımızda lider olarak en iyi kurum olarak adımızdan söz ettirmeye devam edecek bir potansiyel ile profesyonelliğimizden ödün vermemeye özen göstermekteyiz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR